Hírek


2018. január 20.
Közhírré tettetik!
.
Ahogy sokan már tudják, 2016.április 8-án mi, a Szövetség a Szent Korona Országáért Konzervatív Párt tagjai, megtettük az első lépést az Igazságért vívott harcban úgy, hogy elindítottuk a Trianoni Diktátum megdöntése érdekében, Nemzetközi Bíróságra benyújtandó ügyvédi megbízáson alapuló aláírás gyűjtést, amely során már több száz ezer aláírás gyűlt össze és jelenleg is folyamatban van!
.
Most, elhatároztuk, hogy  2018. április 8-án indulunk Országgyűlési választásokon, hogy jelenleg kiszabott törvényi keretek között, békés úton megtegyük sorrendben második lépésünket, nevezetesen a Történelmi Alkotmány, a Magyarország Alkotmányának helyreállítása érdekében! Mert nem egyéb, hanem az Ország és a Nemzet megmaradása a tét!
.
Magyarok, lépjunk egységben!
.
Ha Egységben vagyunk, az Isteni Gondviselés Áldása velünk, Magyarokkal van, Itt Az Idő!
.
Lépjunk Egységben  Magyar Hon alapítói, Nimród Atyánk és fiai Hunor(Hun őr) és Magor(Mag őr) tiszteletére!
.
Lépjunk Egységben Magyar Hon megtartóink, az Atilla Királyunk, Árpád Atyánk, Mátyás Királyunk és Horthy Miklós tiszteletére! Ugyanazt elvárják tőlünk!
.
Egyesítsük Erőinket  az 1848-as Szabadság harc áldozatainak tiszteletére!
.
Fogjunk össze Magyarország megsemmisítésért indított Első és a Második Világhaború áldozatainak emlékére!
.
Lépjunk Egységben az 1956-os Forradalom Szabadság harcosainak tiszteletére és, azt követő rezsim áldozatainak emlékére! Ennyivel tartozunk nekik!
.
Lépjunk Egységben a jelenlégi rendszer áldozatai érdekében, a "Deviza" hitel károsultak, hajléktalanok, lét minimum alatt tengődők, az éhező és fázó gyermekek érdekében!
.
Végső soron az Ország és a Nemzet megmaradása, megerősítése érdekében!
.
Ennyivel tartozunk, ha Fáj nekünk a Trianon és Féltjük a Hazát, amelyet gyermekeinknek és unokainknak szánjuk!
Vác, 2018.01.20.